«

»

jún 05

Deň detí urobil radosť každému oslávencovi

Penová show opäť naplno „zabodovala“

Veľa prstov na rukách by sme potrebovali, aby sme spočítali, koľko detí a detičiek prišlo
na jazerskú oslavu Medzinárodného dňa detí na pláži pri vode, ktorú pre ne pripravila mestská časť a prispeli i priatelia a viacerí sponzori.

 

 

Veľa prstov by sme potrebovali i na vymenovanie, čo všetko mohli oslávenci vidieť a zažiť. Živé zvieratká z Mimi farmy, súťaže o fúkanie bublín a megabublín, šesť stanovíšť s plnením rôznych „ťažkých“ úloh o ceny, poníky, pirátska loď, šliapacie káry, trampolína, skákacie hrady, maľovanie na tvár, kultúrny program. V ňom vystúpili G Mini, skupinka žiakov s vtipnou hrou na povolania zo ZŠ na Družicovej ulici, kúzelník Gabi a jeho „čary“, skupina Grimmy, speváčka Anna Gaja a krst jej cédečka, na ktorom sú „oprášené“ pesničky z hudobnej relácie Zlatá brána. Krstnou mamou sa stala naša starostka Lenka Kovačevičová, ktorá na začiatku kolotoča hier, zábavy a súťaži deti aj ich rodičov na pláži privítala a popriala im krásnu oslavu a veľa zážitkov.

Očakávanou a deťmi aj najatraktívnejšou zábavou je určite penová show, o ktorú sa opäť postarali hasiči. Deti sa vyšantili a napenovali do sýtosti, takže domov odchádzali určite spokojné. Najmenší s balónikmi, tí trochu väčší aj s drobnými darčekmi a všetci s príjemným pocitom, že to bol pekný deň. Ich deň.