«

»

mar 13

Revitalizácia verejných priestranstiev pokračuje

Po jesennom pilotnom projekte pokračujeme v revitalizácií verejných priestranstiev aj na jar 2017.  Privítali by ste finančnú pomoc pri skrášľovaní alebo obnove svojej predzáhradky ? Máte možnosť prihlásiť sa prostredníctvom spoločenstiev vlastníkov bytov a správcov do Výzvy a môžete získať finančný príspevok na nákup potrebného materiálu a sadeníc pre vašu predzáhradku až do výšky 200 €. Bližšie informácie sú  zverejnené  vo vyhlásenej Výzve a v jednotlivých príslušných  prílohách aj na webovej stránke miestneho úradu v kolónke predzáhradky. Konzultácie k tejto výzve bude poskytovať miestny úrad telefonicky, e-mailom alebo osobne (termín osobnej konzultácie si treba dohodnúť vopred, kontaktné údaje sú uvedené nižšie.

 

Zámerom tejto aktivity je zapojiť obyvateľov nášho sídliska do zveľaďovania okolia svojich bytoviek, tým iniciovať ich aktívnu účasť na udržiavaní vytvorenej zelene a na vytváraní pozitívneho vzťahu k zeleni. Aj nevzhľadný trávnik či krík pred bytovkou majú teraz šancu na úpravu a stať sa peknou vizitkou bývajúcich a spríjemnením pre okoloidúcich.

  • Prílohy:
  1. Výzva.
  2. Formulár žiadosti o poskytnutie dotácie – Revitalizácia verejných priestranstiev.
  3. Zoznam  drevín vhodných na výsadbu v mestských predzáhradkách.
  4. Súhlas  so starostlivosťou o plochu predzáhradky.

Prihlásiť sa do výzvy je možné do 15. 3. 2017   Kontaktné údaje: Ing. Ján Vozár – MÚ MČ Košice – Nad jazerom,email: jan.vozar@jazerokosice.sk Telefón:  055/302 77 20.