«

»

apr 22

Memoriál Gálovcov

So 64 účastníkmi sa deviaty ročník tešil z veľkého záujmu, pričom najpočetnejšou kategóriou boli muži nad 50 rokov. Ich zápasy sa odohrávali na profesionálnej úrovni, pričom dramatické výmeny loptičky nechávali divákov v napätí a nadšení.

Zorganizovaný Komisiou pre mládež šport a vzdelávanie v MČ Košice – Nad jazerom, tento turnaj nebol len o súťažení, ale o spoločenstve a vášni pre šport.

„Teší nás každoročný záujem o podujatie, ktoré priláka do našej mestskej časti obyvateľov z celého mesta. Je nádherné sledovať, že aj ľudia vo vyššom veku sa stále aktívne hýbu a ich vitalita je aj vďaka športu obdivuhodná. Najstarší hráč turnaja mal 83 rokov,“ zdôraznila Andrea Gajdošová, predsedníčka komisie.

Sobotňajší deň bol plný emócií, športového ducha a vzájomnej podpory, čo jasne ukázalo, že vek nie je prekážkou pre aktívny život a športovú vášeň. Memoriál Gálovcov nám pripomenul, že každý z nás má vo svojich rukách schopnosť dosiahnuť veľké veci a nech už je nám akokoľvek, môžeme vždy dosiahnuť svoje ciele s vášňou a odhodlaním.

Najlepšími v kategórii muži nad 50 rokov boli:

1. Milan Michlovič
2. Anton Stanický
3. Peter Barsa

V kategórii mužov do 50 rokov sa najlepšie darilo:

1. Patrik Palenčík
2. Michal Potoma
3. Martin Čigaš

V kategórii žien obsadili medailové pozície:

1. Iveta Solčániová
2. Marta Bruderová
3. Jana Čurillová

V detských a mládežníckych kategóriách zvíťazili:

Deti do 14 rokov:

1. Adam Derfinák
2. Richard Balog
3. Lukáš Pálai

Mládež od 15 do 18 rokov:

1. Samuel Gargalik
2. Adam Kónya
3. Kristián Csocso