«

»

okt 25

Nejazdime po pamäti

Slanecká cesta je neustála sa meniaca komunikácia, kde prebieha stavebná činnosť. Preto je dôležité sledovať dopravné značenie pri jazde a predísť tak dopravným kolíziám.

ℹ️ZMENA 1: Na Slaneckej ceste došlo k ZÚŽENIU jazdného pruhu v úseku od zjazdu z mosta VSS po dočasný most ponad Myslavský potok, kde sa bude budovať cestná kanalizácia, organizácia dopravy sa však v danom úseku nezmenila. Tým došlo k posunutiu celej dopravy bližšie k električkovej trati a OBMEDZENIU MOŽNOSTI PRIPÁJANIA sa z Levočskej na Slaneckú. Zároveň sa v úseku obnovilo vodorovné dopravné značenie. 

ℹ️ZMENA 2: Zároveň začali platiť obmedzenia na Važeckej ulici pri OC Važec, na ktoré vodičov upozorní dočasné dopravné značenie. Obmedzenia budú trvať počas pracovnej doby. Dôvodom sú výkopové práce, ktoré súvisia s preložkami viacerých inžinierskych sietí.

ℹ️Vodiči sú aj naďalej povinní v úseku dodržiavať zníženú rýchlosť 30 km/h a dodržiavať dočasné dopravné značenie vrátane rešpektovania pravidla prednosti v jazde pri vychádzaní z vedľajšej cesty na hlavnú.