«

»

jan 08

PRIPOMÍNAME: od zajtra dopravné obmedzenia na Slaneckej ceste

Len počas víkendov od 9. januára až 28. marca 2021 v časoch od 7.00 do 18.00 hod. sa uskutoční výrub stromov na Slaneckej ceste v našej mestskej časti. Súvisí so začiatkom rekonštrukcie a modernizácie Slaneckej cesty.

K výrubu stromov dôjde v smere od mestskej časti Krásna do centra mesta z dôvodu naklonenia stromov a jednoduchšieho technického prevedenia.
Prvá etapa výrubových prác ( 9. – 10. 1. resp. 16. – 17. 1.) si vyžiada uzávierku Slaneckej cesty v úseku od križovatky s Rovníkovou cez odbočku na Raketovú až po križovatku s Galaktickou ulicou.
V čase výrubu bude na ETAPY uzatváraná príslušná časť Slaneckej cesty, automobilová doprava bude v tom čase obojsmerne premávať po obchádzkovej trase, ktorá bude využívať najmä blízke vnútrosídliskové komunikácie (Levočská – Čingovská – Ždiarska – Važecká) a potom sa napojí na Slaneckú cestu.
Prevádzku MHD na celom sídlisku budú od 9. januára až do 28. marca počas víkendov v čase od 7.00 hod. do 18.00 hod. v plnom rozsahu zabezpečovať autobusy. O podrobnostiach premávky MHD čítajte tu: https://www.dpmk.sk/…/informacia-o-zmenach-v-prevadzke…