«

»

júl 23

Blíži sa termín podania návrhov na ocenenia

Poobzerajte sa, či nepoznáte niekoho, kto si ho zaslúži

Mesto, sídlisko, ulica, to sú navonok iba bloky, ale v nich sú ľudia, ktorí si žijú svoj život a väčšinou sa poznajú len s najbližšími susedmi. Vystúpiť z anonymity sa chce len málokomu. Ešte menej je takých, čo by sa sami pochválili pracovným úspechom pre spoločnosť, vynálezom, pravidelnou susedskou výpomocou či starostlivosťou o hendikepované dieťa.

 

Na to sme tu však my, ostatní, ktorým by takéto „drobnosti“ nemali uniknúť a mali by sme o nich dať vedieť čo najširšiemu okoliu.

Príležitosťou urobiť tak je morálne oceňovanie občanov, ktoré organizuje naša mestská časť už po tretíkrát. V roku 2016  udelila na vaše návrhy Cenu mestskej časti a Čestné uznanie mestskej časti štyrom občanom, Cenu starostky prevzali traja obyvatelia. O rok neskôr Cenu mestskej časti a Čestné uznanie mestskej časti dostalo šesť občanov a Cenu starostky si prevzali dvaja Jazerčania.

Kto bude medzi ocenenými tento rok závisí od vás, obyvateľov sídliska. Skúste porozmýšľať a prostredníctvom priloženého formulára poslať na mailovú adresu: sekretariat@jazerokosice.sk

svoj návrh na suseda, známeho, učiteľa či vedúceho záujmového krúžku, ktorí by si podľa vás zaslúžili ocenenie mestskej časti.

Vaše návrhy čakávame najneskôr do 15. augusta 2018.

Vzor návrhu – PDF (101 KB)