«

»

dec 16

V piatok to roztočí Peter Stašák a Anna Gaja

Vo štvrtok sme si pripomenuli deň druhej výročnice Miestnej Jazerskej samospávy, takže sme Jazerské Vianoce spojili s oslavou. Na žiadnej oslave by torta nemala chýbať . Chutná čokoládová torta bola nachystaná pre labužníkov a chladný podvečer bol plný príjemných prekvapení.

Jadranka si získala srdcia už najmenších divákov a detičky sa rozospievali i roztancovali. Vianočnú atmosféru vytvárali deti z materských a základných škôl. Spevokol Jazerčan a Spevokol Nádej zapôsobili na srdcia skôr narodených. Tanečnými kreáciami sa predviedli Grimmy. Všetky zúčastnené detičky dostali balíčky plné sladkých dobrôt. Starostovský punč v hlavnej úlohe podával primátor Richard Raši a viceprimátorka Renáta Lenártová v spoločnosti starostky Lenky Kovačevičovej. To, že naši úradníci vedia variť sa potvrdilo pri kapustnici, kde si mnohí  vypýtali dupľu.

Perinbaba i Mrázik nás už navštívili. V piatok príde Mikuláš. Jazerské Vianoce pokračujú aj 16. decembra. Od 16.00 hodiny sú pre vás pripravené vystúpenia profesionálnych umelcov i amatérskych skupín detí, mládeže, dospelých i seniorov. V piatok pred poliklinikou od 10.00 hodiny budú prebiehať remeselnícke trhy, kde si možete zakúpiť originálny darček, ohriať sa Starostovským punčom, či sa pri grilovaných špecialitách zastaviť na kus reči so svojimi blízkymi. Nájdite si čas a príďte si spolu s nami vychutnať čarovnú atmosféru Vianoc.