«

»

nov 25

Jazerskí žiaci bojovali o Pohár starostky

2V piatok dopoludnia sa na Základnej škole na Družicovej ulici konal Futbalový turnaj žiakov o Putovný pohár starostky. Proti sebe sa postavili žiaci štyroch základných škôl z našej mestskej časti. O sto šesť bojovali chlapci z Družicovej, Bukoveckej, Jenisejskej a Dneperskej.

 

Turnajový súboj prišla podporiť starostka Lenka Kovačevičová, zástupca starostky Bernard Berberich, členovia miestnej rady Jozef Skonc, predsedníčka komisie mládeže, športu a vzdelávania Andrea Gajdošová, tajomníčka Jana Janotková i ďalší. Žiaci boli plní odhodlania, všetci chceli byť víťazí a počas celého zápasu bojovali zo všetkých síl. Na prvom mieste sa ocitla Základná škola Dneperská. Druhé miesto si odniesli futbalisti zo Základnej školy z Jenisejskej. Tretie miesto si vybojovala Družicová a na štvrtom mieste skončili chlapci z Bukoveckej.
Najlepším strelcom bol Richard Matis z Dneperskej. Titulom najlepší brankár sa môže pochváliť Ján Belengesi z Jenisejskej. Najužitočnejším hráčom sa stal Martin Voznický z Družicovej. Ceny fair play si odniesli Kristián Cimba z Bukoveckej a Alex Kelišek z Dneperskej.
Veľmi nás teší, že Jazerské deti žijú aktívne a šport je ich každodenným koníčkom.

dsc_3106 dsc_3108 dsc_3162 dsc_3286