«

»

feb 15

Marko je prvým tohtoročným jazerským bábätkom

 „Ešte som malý, ale o pár týždňov maca prerastiem…“

Marianna a Richard Lükö sa na naše sídlisko presťahovali len v novembri minulého roka.I keď rozhodnutie  dosť zvažovali, po viac ako dvoch mesiacoch, počas ktorých sa stihli trochu rozkukať a spoznať mestskú časť, neľutujú, že sa stali Jazerčanmi. Páči sa im tu, sídlisko má dosť zelene i oddychových zón, čo určite využijú, keď budú kočíkovať svoj poklad – Marka.

Kto je Marko? Marko je chlapček, ktorý sa síce narodil až 2. januára, ale pre našu mestskú časť je prvým tohtoročným bábätkom šťastných rodičov, aj nás.

„Celkom dobre spinká. V noci sa zobudí len raz či dvakrát, ale keď sa napapá, búva ďalej,“ chváli Marka mamka Marianna.  Pochválila aj otecka,  ktorý zvládol prebaľovanie drobca lepšie ako predpokladala. Vraj takmer na jednotku.  Prečo nie Richard, po otcovi? „Manželke sa páčilo meno Marko, lebo trochu „sedí“ aj s priezviskom, a ja som nenamietal, aj mne sa ľúbi,“ pridal sa otec.

Krásna rodinka na pozvanie starostky navštívila v stredu  miestny úrad, aby spolu prežili pár chvíľ radosti z príchodu malého človiečika. Kým sa rozprávali, Marko pokojne oddychoval. On sa predsa nedá len tak vyrušiť… Fotografiu sme mohli urobiť až keď sa do ružova vyspinkaný zobudil.  Hoci maco, ktorého okrem iných darčekov rodinka dostala, je teraz ešte väčší ako Marko, …“ale o pár týždňov uvidíte, aké zo mňa bude chlapisko,“ ako keby sa snažil naznačiť. Veríme mu, a tešíme sa.

Marko, držíme ti päste a vitaj.