«

»

mar 28

Na prvom tohtoročnom uvítaní bolo 40 bábätiek

Sú radosťou, naplnením života i zrkadlom rodičov

 Koncert detských hláskov, ktorým sa bábätká minulý piatok na privítaní do života v Kultúrnom stredisku Jazero ozývali, bol krásnou symfóniou života a radosti. Hoci ich v niektorých chvíľach bolo počuť viac ako moderátorku, nevadilo to, veď práve kvôli nim bola celá tá sláva pripravená a ako najdôležitejšie mali právo svojím spôsobom do nej vstupovať.

Mestská časť na prvom tohtoročnom uvítaní malých Jazerčanov do života privítala 40 drobcov, z ktorých dievčatá viedli 21 ku 19 chlapcom. Každá rodina sa zapísala do kroniky mestskej časti, túto milú slávnosť zachytil objektív fotoaparátu a dostali aj drobnú pozornosť.

 

„Sme radi, že sme predvlani začali s touto milou a takmer rodinnou udalosťou, pretože každé bábätko je tak trochu aj naším, teda mestskej časti. Jazero sa stáva jeho bydliskom, miestom, kde ho rodičia budú učiť prvé kroky a pripravovať na dospelosť a samostatnosť,“ pozdravila rodičov a ich krásne radosti starostka Lenka Kovačevičová. Kultúrnym programom prispeli deti z Materskej školy na Jenisejskej ulici, recitáciou študentka Súkromnej strednej odbornej školy z Bukoveckej ulice a ako veselé včielky malí tanečníci z Materskej školy na Dneperskej ulici.

Deti sú skutočne to najcennejšie, čo rodinám život môže priniesť, sú obohatením, aj zrkadlom, ktoré nám nastavujú a v ktorom sa aj s chybami môžeme vidieť.

Sonička, Silvia, Filip, Katka, Kristínka, Vilko, Peťko, Eliška, Karinka, Vilmuška, Patrik, Samko, Jakubko, Vitalyj, Emka i všetky naši drahí, vitajte na sídlisku. Vitajte v živote.