«

»

mar 22

Fantázia v Dennom centre nemala hranice

Maškariáda i tombola

Princezná zo Sáby, klaun, pirát, Škót, ježibaba, čert, cukrárka, námorník a ďalšie postavy a postavičky „prišli“ včera do Denného centra seniorov na ich predveľkonočné stretnutie spojené s maškarným plesom.

 

 

Pri pohľade na toľkú fantáziu, detskú hravosť a ochotu urobiť zo seba niečo či niekoho iného ako je v skutočnosti, treba zložiť klobúk. „Ja som príliš vážna, aby som sa vedela vychystať do nejakej masky.  Doslova by som sa hanbila predstúpiť pred rovesníkov, preto ich skutočne obdivujem,“ priznala pani Alžbeta, ktorá tiež bola v Dennom centre, ale v civile.

„Skôr sme sa nestihli stretnúť, ale keby sme maškariádu vôbec nezorganizovali, seniori by mi to určite neodpustili. A tak sme tu a vytešujeme sa,“ zhodnotil situáciu predseda centra Ivan Hudec. On sám sa rozhodol byť klaunom. Vraj od toho ani v živote nemá občas ďaleko…

Na podujatí v Dennom centre bola i starostka, ktorá predsedovi poblahoželala k narodeninám, potom sa s ním, už ako s maskou, aj chvíľku vykrúcala na parkete a na záver bola „predskokankou“

tomboly, do ktorej dala aj dve ceny. Mimoriadne sa  pri žrebovaní šťastie včera usmialo na Žigmunda Fekeho, ktorý vyhral až tri z tombolových cien.