«

»

apr 25

Seniorská hviezda

Svet talentu a vášne, kde vek nie je prekážkou, ale skôr príležitosťou

Na Seniorskej hviezde, nesúťažnej prehliadke speváckeho, recitátorského, tanečného a hereckého umenia, oslňujú seniori svojím talentom a nadšením. Pod žiarivými svetlami reflektorov vystúpili nielen srdcom, ale aj všetkými zmyslami.

Ľudový spevácky súbor Jazerčan a Jazerské mažoretky priniesli svoje umenie na pódium, zatiaľ čo starostka Lenka Kovačevičová sa pridala k povzbudzovaniu a podpore týchto našich hviezd.

Je to viac ako len podujatie, je to zhromaždenie zanietených ľudí, ktorí sa zjednotili s jediným cieľom: osláviť radostné a životné vyjadrenie umenia. Členovia klubov seniorov, denných centier a občianskych združení seniorov mesta Košice sa spojili, aby vytvorili atmosféru lásky a akceptácie.

Seniorská hviezda nie je o súťažení, ani o tituloch. Je to o odhaľovaní každého jedného talentu, o ukazovaní, čo robí našich seniorov šťastnými a napĺňa ich srdcia radosťou. Každoročne organizovaná Seniorská rada mesta Košice spolu s K13 – Košickými kultúrnymi centrami, vytvárajú priestor pre tento úžasný prejav seniorov v umení.