«

»

feb 01

Premeňme sen na skutočnosť

Podporme Jazerské Mažoretky na ich unikátnej ceste.

Drahí priatelia, obdivovatelia a tí, ktorí veríte v krásu a vášeň v každom veku.

Jazerské mažoretky sú skupinou neohrozených žien, ktoré vstúpili do zlatých rokov svojho života s odvahou a vášňou. Skupina je jedinečná svojho druhu, pretože to nie sú len tanečníčky, sú žijúci príklad toho, že vášeň a radosť nemajú žiadne vekové obmedzenia.

Ich sen je ešte väčší, ako ich životné skúsenosti a finančné možnosti – CHCÚ ZASTUPOVAŤ NAŠU KOMUNITU A REPREZENTOVAŤ SLOVENSKO NA VEĽKEJ MEDZINÁRODNEJ SÚŤAŽI V BURGASE.

Avšak, aby mohli tento sen naplniť, POTREBUJEME VAŠU POMOC. Obraciame sa na vás s pokorou a s prosbou o finančnú podporu. Zbierka má za cieľ zabezpečiť financie potrebné na účasť na súťaži, cestovné, kostýmy a výstroj ( suma pre celý kolektív – 15. 000 €).

Vážime si každý darovaný príspevok a veľmi im pomôže, keď túto kampaň budete aj ďalej zdieľať. Táto príležitosť znamená pre obdivuhodné dámy viac, ako len tanečné kroky na pódiu. Je to príležitosť ukázať svetu, že srdcia a vášeň nehasnú, ani keď sa v kalendári približuje šesťdesiaty, sedemdesiaty alebo osemdesiaty rok života.

Každý príspevok, či už veľký alebo malý, má veľký význam. Vieme, že v našej komunite je veľa úžasných ľudí, ktorí chcú vidieť naše seniorky, ako víťazia. Máte príležitosť byť súčasťou tejto úžasnej cesty a pomôcť mažoretkám dosiahnuť ich sen.

Ďakujeme vám za váš čas, podporu a šírenie nášho príbehu.

Podporiť ich môžete tu: https://www.donio.sk/jazerske-mazoretky