«

»

mar 27

Pedagóg 2022

Mestská časť Košice – Nad jazerom pri príležitosti Dňa učiteľov odovzdala ocenenia Pedagóg roka 2022.

Chceme aj touto cestou poďakovať všetkým pedagogickým i nepedagogickým pracovníkom za to, že deti na ich životnej ceste sprevádzate s múdrosťou a pochopením.

Odovzdávate žiakom nielen vedomosti, ale aj skúsenosti, zručnosti , mnohokrát povzbudenie, tým najmenším aj pohladenie. Nedávate deťom “okuliare”, ale učíte ich čítať. Mladý človek veľa vníma aj srdcom a je pre neho nesmierne dôležité, aby sa do života pripravoval s pomocou chápajúceho a múdreho učiteľa.

Drahí učitelia, sme hrdí, a veríme, že spolu s nami aj všetci Jazerčania, že v našej mestskej časti žijú, pôsobia a tvoria práve takí významní a jedineční pedagógovia, ktorých mená tvoria zoznam tohtoročných ocenených.

Cenu Pedagóg roka 2022 MČ Košice – Nad jazerom tento rok získali:
Mgr. Beáta Dulková, Mgr. Lucia Šídelská, Mgr. Andrea Šuranová, Ľudmila Azariová, Iveta Matiová, Mgr. Dagmar Obšatníková, Mgr. Dagmar Pastulová, Mgr. Zuzana Matisová, Mgr. Eva Oravcová, Mgr. Eva Urbanová, Mgr. Jozef Luco, Mgr. Zuzana Farkašová, Ing. Olha Dykunets, Ing. Valerij Procenko, Mgr. Alica Šafáriková, Mgr. Daniela Vasilová, Monika Almášiová a Mgr. Mária Cicoňová

Blahoželáme a ďakujeme za vašu prácu.