«

»

sep 11

EURÓPSKY TÝŽDEŇ MOBILITY – ROZHÝBME SA

Košický samosprávny kraj prichádza so zaujímavým projektom, v ktorom si zasúťažíte, ale hlavne urobíte niečo pre svoje zdravie.
Využite ekologickejší spôsob dopravy alebo kráčajte s úsmevom.
Od 16. – 22. septembra si môžete vyskúšať aktivity v rámci Európskeho týždňa mobility.

  • 10 000 krokov pre zdravie -Tí, ktorí počas týždňa, kedy iniciatíva prebieha, prejdú denne 10-tisíc krokov, sa budú môcť zapojiť do súťaže o bicykel, smart hodinky a ďalšie ceny, info na www.idsvychod.sk
  • dopravná karta IDS Východ zadarmo -Počas týždňa mobility si u krajských dopravcov Arriva Michalovce a Eurobus môžete vybaviť dopravnú kartu bez poplatkov. Platba dopravnou kartou šetrí čas aj peniaze, pretože kúpa lístka prostredníctvom nej je lacnejšia.
  • NABI SA -Pre každého, kto nechá auto v garáži a vyberie sa do práce či školy na bicykli, na kolobežke, či pešo, sú pripravené zdravé raňajky. Nájdete nás v Košiciach, Michalovciach a v Spišskej Novej Vsi od 7:30 do 10:30 hod.
  • OPRAV SI – Aby ste mohli prehnať svojho tátoša aj do práce či na nákup, pred Úradom KSK na Námestí Maratónu mieru v Košiciach bude od 16. do 18. 9. v prevádzke cykloservis.
  • „Connecting Europe Express“ – Špeciálny vlak z Lisabonu sa zastaví aj na košickej stanici 19. 9. o 18:47 hod. Navštívi 26 krajín. Cestujúci sa v tento deň budú môcť na stanici oboznámiť so všetkými aktivitami v rámci Európskeho týždňa mobility.
Veríme, že sa vám to páči. Šetrite životné prostredie a potešte svoje zdravie.
Zdroj : Košický samosprávny kraj️