«

»

máj 19

Pribudnú nové lavičky

V našej mestskej časti aj tento rok postupne osádzame nové lavičky. Prvé už pribudli na promenáde popri rieke Hornád a na Raketovej ulici. Dnes práce pokračujú na Jenisejskej a Amurskej ulici. Pri priaznivom počasí by sme mali do konca týždňa doplniť nové lavičky na Irkutskej ulici a postupne budeme dopĺňať lavičky aj na Kaspickú , Baltickú, Ladožskú a Ždiarsku ulicu.

  • V ďalšom období budú pracovníci miestneho úradu osádzať lavičky podľa požiadaviek, ktoré sme obdržali v minulom roku. Nové lavičky potešia obyvateľov na Gagarinovom a Spišskom námestí, na Galaktickej, Levočskej a Donskej ulici. Aj v parku vedľa Polikliniky na Spišskom námestí si posedíte na nových lavičkách, pribudnú aj na Čingovskej a Rovníkovej ulici.

  • Radi by sme Vám pripomenuli, že žiadosti o lavičky v pridomovej zeleni akceptujeme len v tom prípade, ak s jej osadením súhlasí nadpolovičná väčšina vlastníkov bytov.
  • V porovnaní s inými mestskými časťami sme urobili za 3 roky veľký kus práce, keď v mestskej časti je už viac nových ako starých lavičiek.
Okrem osádzania nových sa venujeme aj každoročnej starostlivosti o staré lavičky.