«

»

sep 29

Otvorená výzva pre investorov a nájomcov na prejavenie predbežného záujmu o využitie a nájom priestorov v OC Čingov

Mestská časť Košice – Nad jazerom ako vlastník budovy Obchodného centra Čingov, ktoré má lukratívnu polohu v strede sídliska, má zámer rekonštruovať tento objekt. Nachádzajú sa v ňom prevádzky, ktoré poskytujú predaj tovarov a služieb.

V súčasnosti sa v objekte na prvom poschodí nachádza aj  priestor o výmere od 429 mdo  1 168 m2, ktorý nie je využívaný.

Z tohto dôvodu mestská časť vyzýva všetkých potenciálnych investorov, prevádzkovateľov  a nájomcov, ktorí majú predbežný záujem o dlhodobý nájom v budúcnosti rekonštruovaných priestoroch o predloženie vlastných podnikateľských zámerov. Záujemcovia majú zároveň možnosť spolupodieľať sa na návrhu vnútorného usporiadania priestorov pred rekonštrukciou v čase tvorby projektovej dokumentácie a tým si zabezpečiť výhodnejšie podmienky  pre  budúce pôsobenie a rozvoj. Budova bude do budúcnosti vybavená výťahom, a priestor je  možné využiť napríklad aj na zriadenie polikliniky alebo iných zdravotníckych zariadení.

Privítame vaše zámery, nápady a návrhy.

V prípade záujmu nás kontaktujte na telefónnom čísle: 055/3027731 – Ing. Zuzana Bundžová, email: zuzana.bundzova@jazerokosice.sk.