«

»

jún 27

Už druhé privítanie malých Jazerčanov v tomto roku

   ….. je nás zase viac
Alex, Šimon, Peter, Vladimír, Martin, Brian, Oliver, Teo, Julian.  Z dievčatiek Adela, Nina, Zuzana, Asima, Emília, Natália. Sára, Paula, Olívia.  Niektoré mená bežnejšie, iné s nádychom exotiky, ale všetky krásne. Sú to mená tridsiatky drobcov, ktorí svojím príchodom na svet priniesli rodičom neopísateľnú radosť.

 

 


Radosť z ich príchodu vyslovila v príhovore na privítaní malých Jazerčanov  i starostka Lenka Kovačevičová. „Narodenie dieťaťa je pre rodičov najcennejším obohatením, novým impulzom, spokojnosťou, ktorá sa slovami nedá opísať. Je to ale aj zodpovednosť, lebo to  bezbranné bábätko treba chrániť, starať sa oň, vytvárať mu  bezpečný domov a  podmienky pre spokojné, šťastné detstvo, dospievanie i pripravovať ho na život,. V tomto roku to bolo už druhé privítanie malých Jazerčanov a opäť boli chlapci v prevahe. K milej udalosti krátkym kultúrnym programom prispeli detičky z materských škôl na Galaktickej a Azovskej ulici a recitátorka zo Súkromnej strednej odbornej školy z Bukoveckej ulice.

Rodičia sa podpísali do kroniky mestskej časti, ako spomienku  dostali pamätný list, darček, mamky kvietok a všetci spoločne sa i vyfotografovali. Takáto udalosť si predsa zaslúži veľkú pozornosť.