«

»

mar 15

Medzinárodný deň žien

Výnimočná vo výnimočný deň. Milé žienky užite si svoj deň naplno. Máme pre vás pripravené celodenné rozmaznávanie. Od 10.00 hodiny sa v Kultúrnom stredisku Jazero o Vás
postarajú profesionálne vizážistky, stylistky, manikérky, pedikérky a vlasové poradkyne. Zážitkom môže byť i fotenie profesionálnou fotografkou. Poseďte si pri jedinečnom drinku s priateľkami. V našej Sweet zóne na vás čakajú neodolateľné sladkosti, zdravé produkty, skvelá káva, čaj, čokoládová fontána a mnoho ďalších dobrôt.

 


V celodennom programe máte príležitosť namotivovať sa na rôznych prednáškach, ktoré si na tento deň pripravili profesionálni kouči a školitelia. O 11. 00 a 17.00 hodine si nenechajte ujsť Talk show so skvelými hosťami – známymi osobnosťami.
VSTUPNÉ : Počas celého dňa môžete navštevovať beauty zónu, sweet zónu, vystavovateľov i prednášky zadarmo. O 11:00 je pripravená veľmi zaujímavá talkshow, kde je vstup zadarmo, no vstupenky si vopred zabezpečte. O 17:00 Vás čaká talkshow s módnou prehliadkou dvoch značiek, kde je potrebné si zakúpiť vopred vstupenky za 2,-Eurá. Vstupenky si môžete zabezpečiť na Miestnom úrade aj v kultúrnych strediskách Iskra a Jazero.