«

»

dec 27

Príhovor starostky Ing. Mgr. Lenky Kovačevičovej

 

Vianoce a Nový rok sú obdobím, keď sa každý snaží byť s blízkymi, viac si uvedomujeme silu priateľstva, lásky, úcty i obetavosti. To všetko sú hodnoty, ktoré pre každú rodinu znamenajú veľa.

Pre každého z nás je dôležité, aby sa dni napĺňali spokojnosťou, ľudskosťou, spolupatričnosťou, osobným uplatnením, dosahovaním vytýčených cieľov. Ulice sú zasypané bielou perinou jemného snehu. Bielosť symbolizujúca čistotu duše vždy priťahovala predstavivosť človeka a s ňou spoločne aj svetlo, lúče z blikajúcej sviečky, symbol Vianoc, ktoré určite rozžiarilo plápolavým plameňom naše srdcia, naše vnútro. Veď každý z nás s vďakou prijíma teplé ľudské svetlo, pohladenie a svet sa zrazu stáva krajším. Človek sa musí vedieť tešiť i zo šťastia druhého, svojim postojom a činmi vyjadriť úprimný vzťah k životu, k ľuďom. Rok 2016 sa chýli k záveru. Mnohí bilancujú, prehodnocujú, priestor na možné zmeny príde v roku 2017.

Drahí občania želám Vám do nasledujúcich krásnych dní a do nového roka vnútornú silu, stály zmysel pre radosť z malých i veľkých vecí života. Veľa zdravia, životnej iskry, lásky, potešenia z najbližších a ľudí blízkych Vášmu srdcu. Pokoj v duši nech sa udrží po celý budúci rok. Prajem Jazerčanom, aby sa v našej mestskej časti cítili príjemne, spokojne, mali vždy úsmev na tvári a sršali dobrou náladou, aby budúci rok bol oveľa lepší ako ten, s ktorým sa lúčime.

                                                                     Ing. Mgr. Lenka Kovačevičová

                                                                                    starostka