«

»

nov 25

Šokujúce prebudenie pokrstené nábojmi

1Krstili sme netradične. To, že Jazerčania sú talentovaní, potvrdil aj autor kriminálneho diela Šokujúce prebudenie Radovan Bezecný. Krst jeho knihy   prebehol v piatok popoludní vo Výmenníku  Važecká.

Krstnou mamou knižného diela sa stala členka miestnej rady našej mestskej časti Lucia Kleinová. Na krste bola aj starostka i ďalší členovia úradu a sympatizanti knižného diela. Krst originálnej knihy neprebehol ako by mnohí čakali vínom, ale keďže ide o krimi oblasť spisovateľ sa rozhodol pre neobvyklý výber a na krst si priniesol strelné náboje. Nemusíte mať strach. Strely nepadali, kniha bola pokrstená decentne, bez zranení a zbrane. Zrod knihy trval dlhých sedem mesiacov.
Prečítajte si príbeh vyšetrovateľa, ktorý sa musí popasovať s nepriazňou osudu. Strata manželky a syna ho pripravili o radosť zo života. Ako sa príbeh vyvíja a či sa podarí nájsť vraha? Novodobý krimi thriler Šokujúce prebudenie, otvára neotvorené témy v rukách vládnych inštitúcií. Netreba tiež zabúdať, že hranica medzi skutočnosťou a fikciou môže byť veľmi krehká a stratiť sa v nej nie je až také ťažké. Kniha je dostupná v  kníhkupectvách.
Ide v poradí o tretie knižné dielo šikovného Jazerčana. Prvá kniha vyšla pod názvom Zo života Život. Príbeh židovky autor opisuje v diele Dievča z lesa. Čo mladého muža viedlo k písaniu, aké boli jeho začiatky a kto ho pri písaní  sprevádza sa dozviete čoskoro.

2 3 4 5