«

»

okt 07

V poradí druhá Jazerská kvapka krvi dopadla vynikajúco

Na Jazerskú kvapku krvi prišlo tridsať darcov. Medzi darcami nechýbali ani pravidelní darcovia, študenti, manželské páry, poslanci i prvodarcovia.

kvaaaaAkcia bola vydarená

„Počas celého odberu vládla príjemná atmosféra.  Nachystané bolo občerstvenie a malé prezenty pre darcov. Veľmi si ceníme a vážime všetkých, ktorí sa zúčastnili odberu. V týchto aktivitách plánujeme pokračovať aj  budúci rok,“ povedala starostka Lenka Kovačevičová.

Lekárka Adriána Slivková z Národnej Transfúznej Služby je s akciou spokojná

„Jazerskú kvapku krvi robíme tento rok druhýkrát. Účasť stúpla, čo je pozitívnou odozvou a výzvou, že v tomto máme aj naďalej pokračovať v tejto MČ. Sú tu príjemní ľudia, fantastická atmosféra, cítim sa tu veľmi dobre a teším sa na ďalšiu akciu.“

Kamarátky zo Súkromnej strednej odbornej školy z Bukoveckej 17 sa na odber veľmi tešili.

„Máme veľmi dobrý pocit, že naša krv niekomu pomôže. Hneď ako sme sa dozvedeli, že sa bude organizovať odber ani chvíľu sme neváhali a prišli sme všetci čo sme mohli,“ povedali  študentky.

Najbližšia v poradí tretia Jazerská kvapka krvi je naplánovaná na 7. apríla 2017. Veríme, že dobrú vec podporíte ešte vo väčšom počte. Všetkým, ktorí prišli darovať krv ďakujeme.

krv4