«

»

júl 21

Manželia Klimovi oslávili 60 rokov spoločného žitia

Bunch-of-flowersManželia Oľga a Michal Klimovi žijú na našom sídlisku prakticky od začiatku jeho výstavby,  čo je viac ako 40 rokov. Ešte o 20 rokov viac, teda 60 rokov, sú manželmi.

„Diamantová svadba? Nemysleli sme si, že spolu toľko vydržíme,“ zhodli sa pri otázke, aký mali recept na také dlhé spolužitie. Dopredu nikto nevie odhadnúť,
či mu to s partnerom vyjde alebo nie. A tiež či zdravie vydrží. Pre nich boli základom porozumenie, láska, ohľaduplnosť a zmysel pre humor.

 

 

Najmä pán Michal má občas nápady na zasmiatie. Napríklad na vchodových dverách mal napísané ako titul Min, o ktorom si niektorí susedia mysleli, že je minister. V skutočnosti to bola skladačka začiatočných písmen jeho zamestnania. Vychovali dve dcéry, ktoré ich obdarovali 5 vnukmi a už aj jedným 8-mesačným pravnúčatkom.

K prekrásnemu jubileu im poblahoželala starostka Lenka Kovačevičová. Pridala spomienkové predmety, kvety a sladkosť na mlsanie. A tiež im popriala ďalšie krásne roky spoločného života aspoň po vyšperkovanú svadbu, čo je 75 rokov manželstva.

K blahoželaniu sa pripája i celý miestny úrad.

12