«

»

apr 29

Bolo z čoho vyberať…

Nie jedna, ale minimálne štyri burzy detského oblečenia by sa dali pripraviť z toho, čo všetko mamy, otcovia i starkí podonášali do Kultúrneho strediska Jazero na premiérové burzové podujatie. Ponuka bola obrovská a pestrá, takže kto na burzu prišiel, s prázdnou taškou domov neodišiel.

Medzi spokojné zákazníčky patrila i poslankyňa miestneho zastupiteľstva Lucia Kleinová, ktorej treba pripísať k dobru nápad zorganizovať toto podujatie. „Bolo prvé,
ale určite nie posledné, pretože aj tu sa ukázalo, že mladé rodiny majú doma veľa pekných vecí, z ktorých ich deti už vyrástli, ale iné by oblečenie ešte pokojne mohli nosiť.“ Okrem burzy oblečenia uvažuje L. Kleinová v blízkej budúcnosti o podobnej akcii s hračkami. Hračky, s ktorými sa deti už nehrajú, rodičia prinesú a na výmenu si domov odnesú niektorú inú, ktorá sa ich dieťaťu zapáči. „V domácnostiach sa obmení a spestrí množstvo hračiek a tie, ktoré už nikto nechce, nestanú sa len ležiakom a lapačom prachu, ale v inej rodine novou hračkou,“ priblížila, čo by chcela v spolupráci s Kultúrnym stredisko Jazero možno už koncom júna pripraviť.