«

»

apr 04

Prezentujte seba a svoju kapelu zadarmo počas Hudby v meste

Jedenásty ročník festivalu USE THE CITY!  opäť rozozvučí centrum Košíc obľúbenou Hudbou v meste. Piatkový festivalový podvečer  7. júna 2019 od 19.00 do 22.00 hodiny bude patrí rôznym hudobným žánrom a kapelám, ktoré odprezentujú to najlepšie zo seba a svojej tvorby Košíc. Formát Hudba v meste pochádza pôvodom z Francúzska a jeho doslovný preklad by bol Oslava hudby.

Hudobníci sa môžu prihlásiť už po dočítaní tohto článku. Pre prvých 10 prihlásených kapiel je pripravené prekvapenie. Zviditeľniť sa hraním na Hlavnej a bočných uliciach môže hocijaká kapela a hudobník bez ohľadu na žáner, skúsenosti a profesionálny background.

Atmosféra, ktorú dokáže navodiť viac než tridsiatka kapiel hrajúcich pod holým nebom pozdĺž Hlavnej ulice, je plná pozitívnej energie. V  meste sa stretnú kapely a milovníci hudby, aby si užili čaro pešej zóny v historickom srdci.

Ako sa zapojiť?  Je to jednoduché. Zaregistrujte seba alebo svoju kapelu cez kontaktný formulár na vymenniky@k13.sk      Organizátori festivalu zabezpečia miesto na hranie s pripojením na elektrinu a miesto v mape festivalu.

Čo si priniesť na Hudbu v meste? Samozrejme, okrem dobrej nálady aj vlastné označenie kapely/jednotlivca, ktoré bude počas vystúpenia dobre viditeľné pre návštevníkov.

Prihlasovať sa dá do 15. mája 2019 do polnoci.