«

»

feb 18

Mestská časť v Crow aréne zorganizovala pre Jazerčanov korčuľovačku

Štart do jarných prázdnin na ľade

Školákom na východe sa dnes začali jarné prázdniny. Kto ako ich strávi, závisí od organizačných schopností rodičov a starých rodičov. Mestská časť pre jazerské deti ako štart do týždňového oddychu zorganizovala včera v Crow aréne na Kavečianskej ceste Jarnú korčuľovačku. Detí prišlo neúrekom. Došli aj viacerí dospelí  ako dozor a prvá pomoc, keby niečo… Zasahovať však ani oni, ani skutoční záchranári nemuseli, nikomu sa nič nestalo. Žiadne úrazy ani škrabance. Len pohodové korčuľovanie, ku ktorému príjemnú kulisu na ľadovej ploche dotvárali maskoti.

Veselosť a napätie zase súťaže – kto sa sediac´ na vedre najskôr došmýka k cieľovej páske alebo kto hodí loptičku presne do vedra. Sladkú odmenu dostal každý, bez rozdielu či bol  alebo nebol rýchlejší a presnejší ako súperi.

Na korčuľovačke a na korčuliach bol i zástupca starostky Bernard Berberich, a bez korčulí aj jazerská starostka Lenka Kovačevičová. Najprv hodinové podujatie na ľade otvorila, a  po spoločnej fotografii s prianím krásnych prázdnin školákom ukončila.  Kedy sa stretnú Jazerčania na podobnom podujatí  na ľade najbližšie? Určite to bude v októbri, na Jesennej korčuľovačke.