«

»

aug 21

Vo štvrtok bol Active life aj pre Sebiho

Vo štvrtok sa na parkovisku pri splave v našej mestskej časti zišli bežci, ktorí sa rozhodli zapojiť do Active life, tentokrát s podtitulom Spoznaj behom Jazero.

Beh, ako je to už tradičné, pomáha nakuknúť do zákutí našej mestskej časti, pričom účastníci pohybom robia čosi aj pre svoje zdravie. Tentokrát mal štvrtkový beh i charitatívny rozmer. Výťažok zo štartovného  ide na transparentný účet rodičov Sebastiána Juhása. Chlapca z Jazera, ktorý bojuje so zlou chorobou, ale ktorý ju určite porazí a znovu sa rozbehne za futbalovou loptou.

Beh Active life na našom sídlisku patrí počtom bežcov medzi navštevované, ale ako povedal Tomáš Gáll z Active life, tentokrát prekonal všetky jeho očakávania. Na štart sa postavilo 186 účastníkov, ktorí sa rozhodli prebehnúť vzdialenosť 3,8 alebo 6,1 kilometra. Zapojili sa aj starostka, jej zástupca a dievčatá z miestneho úradu. Podujatie podporili i viacerí jazerskí poslanci. Dobrovoľným štartovným sa vyzbierala pre Sebiho suma 673 eur. Krása.

Všetkým, čo prišli, podporili dobrú myšlienku a prejavili ľudskosť, vďaka.

P. S.

Skupinka z našej mestskej časti sa zapája aj do behu Od Tatier k Dunaju. Budú reprezentovať Jazero, čoho dôkazom sú typické jazerské tričká, ktoré dostali od starostky.