«

»

jún 25

Na júnovom privítaní detičiek chlapci v prevahe

Trinásť chlapčekov a deväť dievčatiek, toľko krásy a radosti v rodinách sme v júni privítali v Kultúrnom stredisku Jazero do života.  Malým Jazerčanom a ich rodičom sa prihovorila starostka Lenka Kovačevičová.  Teší ju, že sa v mestskej časti začal tento akt organizovať, pretože niet slov na vyjadrenie toho, čo v rodine znamená narodenie bábätka.

 

 

„Dieťa je zázrak, ale aj čosi krehké, čo treba chrániť, od prvej chvíle obklopovať láskou, pozornosťou, starostlivosťou a vytvárať mu citové zázemie. Potom bude obohatením, novým impulzom a prinesie vám, rodičom, i všetkým naokolo, dovtedy nepoznaný pocit šťastia. Dieťa je naplnením rozprávky života,  ale i obrovská zodpovednosť pripraviť týchto dnes ešte drobcov,  postaviť ich na vlastné nohy a potom možno trochu z úzadia pozorovať, ako si postupne plnia už svoje sny.  Prajem vám, nech ste spokojní, šťastní, a nech sa vám všetkým len a len darí,“ popriala šťastným rodinám.

Okrem starostkinho pozdravu krátkym kultúrnym programom prispeli k príjemnej pohode deti z materských škôl na Azovskej, Dneperskej a Jenisejskej ulici a študentka zo Súkromnej strednej odbornej školy z Bukoveckej ulice.