«

»

apr 23

Bežci, zapíšte si do diárov nedeľu, 20. mája

Pripravuje sa Jazerná 50-tka

S pribúdajúcimi peknými slnečnými dňami v zápisníkoch tých, čo majú radi beh, pribúdajú dátumy bežeckých podujatí. Budeme radi, ak si do diárov pridáte i nedeľu, 20. mája 2018, kedy sa v našej mestskej časti uskutoční 5. ročník rodinno-bežeckého podujatia Jazerná 50-tka.

 

Vzniklo pre bežných rekreačných bežcov, ktorí robia niečo pre svoje zdravie. Nikde ale nie je napísané, že je určené len im. Prísť môže každý, kto zabehne minimálne 5 a maximálne 50 kilometrov buď ako sólo bežec alebo v štafete. Podmienkou je vek viac ako 15 rokov. Štafeta môže byť zmiešaná, no musí mať najmenej troch a najviac 6 členov. Každý behá koľko sám uzná, že zvládne.  Kategórie sú: A – muži do 39 rokov, B – muži do 59 rokov, C – muži nad 60 rokov.  Ženy  E – do 39 rokov, F- ženy do 59 rokov, G – ženy nad 60 rokov.  Vyhodnotení budú z každej kategórie len tí, čo dobehnú prví do cieľa. Medailu za účasť, čo je novinka, dostane však každý. Musí sa však prihlásiť a zaregistrovať včas, najneskôr do 15. mája 2018.  Viac informácií na: www.beh.sk/ terminovka

Organizátorom podujatia sú: BK Pesa – Košice, BK Steel – Košice a podieľa sa na ňom i naša mestská časť.  Štartovné sú 2 eurá a platia sa v hotovosti pred štartom.