«

»

mar 22

Pohár starostky získalo Gymnázium na Opatovskej ceste

Bojovali o každú loptu, ale fair play

Obchodná akadémia z Polárnej ulice v telocvični svojej školy zorganizovala pred pár dňami XXIII. ročník volejbalového turnaja O pohár starostky mestskej časti. Na palubovke sa stretli družstvá dievčat z Hotelovej akadémie z Južnej triedy, Evanjelického gymnázia J. A. Komenského zo Škultétyho ulice, Gymnázia z Opatovskej cesty a z Obchodnej akadémie z Polárnej ulice.

 

Turnaj otvoril riaditeľ obchodnej akadémie PaedDr. Peter Ivan a v zastúpení starostky Ing. Jana Janotková z miestneho úradu.

Dievčatá bojovali o každú loptu, ale žiadne podpásovky sa do zápasov nedostali. Dodržiavali pravidlá slušnosti a pravého športového zápolenia. Najviac sa darilo gymnazistkám z Opatovskej cesty, druhé boli volejbalisti z evanjelického gymnázia, na pomyselný tretí stupeň sa postavili dievčatá z obchodnej akadémie a štvrté miesto si vybojovali študentky z hotelovej akadémie. Obchodnej akadémii z Polárnej ulice bude popri pohári turnaj pripomínať i volejbalová lopta podpísaná jazerskou starostkou.

O pár dní čakajú športovkyne ďalšie volejbalové turnaje. Jeden v Gymnáziu na ulici Park mládeže a ďalší v Gymnáziu na Opatovskej ceste.