«

»

feb 12

Dizajn naživo sa opäť hlási

Dizajn naživo je súťažný a prezentačný workshop študentov, ktorého súčasťou je sprievodný program. Tento štvrtok – 15. februára –  sa proti sebe vo Výmenníku – Važecká postavia štyria animátori: Tomáš Syn, Peter Tóth, Michal Kunder a Martin Kušnír – študenti z odboru Grafik digitálnych médií zo Súkromnej strednej odbornej školy z Postupimskej ulice. Predvedú svoje schopnosti a kreativitu v programe After Effects v podobe HUD / UI animácie a virtuálnej informačnej grafiky.. Podujatie sa začína o 11:00 hodine a naplánované je do 16:00 hod. Potom sa začne finálna prezentácia a vyhodnotenie. O víťazovi rozhodnú diváci.

Sprievodnou akciou Dizajnu Naživo! bude Student/Teacher Jam Session, študenti si hudobne zaimprovizujú spolu s učiteľmi SSOŠ z Postupimskej, každý, kto vie hrať na nástroj, prípadne si ho so sebou donesie, sa môže zapojiť.

V tom istom čase sa vo výmenníku proti sebe v Gurmánskom súboji postavia i dvaja študenti Hotelovej akadémie SSOŠ z Postupimskej, ktorí budú súťažiť vo FINGER FOODS tzv. chuťoviek. O najlepších ochutnávkach „food dizajnu“ rozhodne aj v tomto súboji svojím hlasom verejnosť