«

»

jan 29

Revitalizácia verejných priestranstiev

Privítali by ste finančnú pomoc pri skrášľovaní alebo obnove svojej predzáhradky ?

Máte možnosť prihlásiť sa prostredníctvom Spoločenstiev vlastníkov bytov a správcov do Výzvy a môžete získať finančný príspevok na nákup potrebného materiálu a sadeníc pre Vašu predzáhradku až do výšky 200 €.

 

 

Prihlásenie sa do výzvy je možné do 15.3.2018

Kontaktné údaje:

Ing. Ján Vozár – MU MČ Košice – Nad jazerom

Email: jan.vozar@jazerokosice.sk

Telefón: 055/302 77 20



Chcete mať peknú predzáhradku?

Niet vari dňa, aby sa v médiách, ale aj v bežných debatách medzi ľuďmi, nespomenulo slovné spojenie životné prostredie. Chceme, aby sa nám dýchalo lepšie a aby sme žili, i keď v panelákoch, ale predsa v príjemnom prostredí. Dosiahnuť to môžeme napríklad i kvetinovými záhonmi a pestrými predzáhradkami pred blokmi. Keďže je ale jasné, že všetko niečo stojí, mestská časť aj tento rok prostredníctvom spoločenstiev vlastníkov bytov a správcov ponúka pre blokových „záhradníkov“ až do hodnoty 200 eur finančný príspevok na nákup sadeníc a potrebného materiálu.

Bližšie informácie o tejto možnosti nájdete vo vyhlásenej Výzve a v jednotlivých prílohách, ktoré sú zverejnené na webovej stránke miestneho úradu v kolónke Predzáhradky a i na  FB  Mestská časť Košice – Nad jazerom.

Konzultácie k výzve poskytne miestny úrad telefonicky, e-mailom alebo osobne. Termín osobnej konzultácie si treba dohodnúť vopred telefonicky na čísle 055 302 77 20 alebo e-mailom na adrese jan.vozar@jazerokosice.sk

Prihlášky na skrášlenie predzáhradky prijímame do 15. marca 2018.

PRE VIAC INFORMACIÍ KLINITE TU!