«

»

dec 19

Putovný pohár starostky ostal na Dneperskej

Futbalový turnaj jazerských základných škôl o Putovný pohár starostky mestskej časti sa aj tento rok niesol do posledných chvíľ v duchu vyburcovaných emócií.  O cenné trofeje sa zápolilo v  Súkromnej základnej škole (SZŠ) na Dneperskej ulici, ktorá v uplynulom ročníku získala tento putovný pohár.

 

 

Chlapci zo Základnej školy (ZŠ)  na Bukoveckej ulici prišli naberať cenné skúsenosti,  a tak sa do bojov zapojili aj mladšie ročníky.  Ich statočné a oduševnené srdcia však nestačili na „fyzičku“ starších spolužiakov, a tak si napokon vybojovali 3. miesto.

Finálový zápas medzi základnými školami na Dneperskej a Družicovej ulici bol napínavý do poslednej chvíle. Doslova v posledných sekundách Dneperská zvýšila náskok a vyrovnala skóre dvoch vzájomných zápasov. Nasledovali  pokutové kopy, pri ktorých sa Šťastena priklonila na stranu chlapcov z Dneperskej.  Putovný pohár tak už druhý rok ostáva vo vitríne ich školy.  Chlapci z Družicovej neskrývali sklamanie.  Na ich tvárach bolo vidieť, ako veľmi ich prehra mrzí. Napokon ju ale zobrali „športovo“ a so  súpermi  si podali ruky.

Turnaj zorganizovala komisia  mládeže, športu a vzdelávania pri jazerskom miestnom zastupiteľstve.

Najlepším brankárom zápasu  sa stal Dávid Kováč – ZŠ na Bukoveckej ulici

Najlepším strelcom s 20 strelenými gólmi – Patrik Skonc zo ZŠ na Družicovej ulici

Najužitočnejším hráčom turnaja – Dávid Poľak – zo SZŠ na Dneperskej ulici

 

Poradie družstiev:

  1. SZŠ na Dneperskej ulici
  2. ZŠ na Družicovej ulici
  3. ZŠ na Bukoveckej ulici