«

»

dec 11

Predvianočná atmosféra v Dennom centre bola ako vždy vynikajúca

Mikuláš s balíčkom sladkostí myslel i na seniorov

V jazerskom Dennom centre seniorov bolo rušno ako v úli.  Dôchodcom a dôchodkyniam zopár pesničiek zanôtila nedávno vytvorená zmiešaná skupina spevákov – členov klubu. Filoménka a Lojzko predviedli scénku o tom, že v krčme je síce podľa Lojzka dobre, ale v Klube dôchodcov je lepšie, veselšie, zábavnejšie, a tak budú chodiť už len tam, lebo je to priam OKD –  Omladzujúci klub dôchodcov.

Chválu na to, čo všetko na jazerskom sídlisku pribúda, pripomenul rovesníkom „Ander“ z Košíc, na ktorého sa zahral Jozef Sedlák.  V programe popoludnia bola aj na tombola s pôvodne dvadsiatkou cien, ale starostka, ktorá nevynechala návštevu klubu, pridala dve ďalšie, nech je napätie z vyžrebovania ešte väčšie.

Spev, radosť, smiech, zábava a Mikuláš, ktorý si povedal, že keď bol medzi jazerskými deťmi, ktoré obdaroval sladkosťami, seniorov obísť nemôže. Tí sa predsa tiež vedia z pozornosti úprimne radovať. A tak spolu s anjelom a čertom sladkou pozornosťou potešil  aj členom Denného centra.  Predmikulášske a predvianočné dni sú predsa o zábave, pohode, očakávaní a rozdávaní radosti.