«

»

dec 08

Už dnes sme od sedemnástej na Hlavnej ulici

Príďte nám držať prsty

 Je piatok, a to znamená, že už dnes podvečer sa od 17:00 hodiny pod vianočným stromčekom pri Immaculate v rámci Košických Rozprávkových Vianoc predstaví kultúrnym programom naša mestská časť.

 

 

Zaspieva spevácky súbor Jazerčan, vystúpia materské školy na Galaktickej, Azovskej a Jenisejskej ulici,  pekné číslo si pripravil aj detský folklórny súbor Halúzka. K mladším účinkujúcim sa pridajú trochu starší zo Základnej školy na Družicovej ulici a ešte starší zo Súkromnej strednej odbornej školy z Bukoveckej ulice. Žilky divákov melódiami určite rozohrejú Bona Musica i Montana
a tanečnú šikovnosť predvedú Unostar, Angel Dance School, G Mini dance team a Grimmy. Pozerať sa určite bude na čo, veď v jazerskom programe viac ako dvesto účinkujúcich predvedie to naj, čo na sídlisku máme.  Aj primátorský punč bude ponúkať naša mestská časť.

Príďte dnes na Hlavnú ulicu, aby ste sa s nami tešili, držali prsty účinkujúcim nech sa im všetko vydarí a prispeli  k príjemnej predvianočnej nálade.  Ďakujeme, že sa s vami uvidíme.