«

»

okt 06

Zajtrajší Beh zdravia vytvorí symbolický most medzi dvomi mestami

Spájame sa pre zdravie nás všetkých!

Zajtrajší Beh zdravia vytvorí symbolický most a spojí Košice a Bratislavu, to je hlavná myšlienka behu (chôdze) za zdravším srdcom.  Deň predtým sa už bežalo v hlavnom meste Slovenska. Podujatie podporuje viacero spoluorganizátorov, medzi nimi aj Active life.

Hlavnou myšlienkou  je chrániť si zdravie a nemať problémy s tlakom, cholesterolom, cukrom v krvi, srdcovou arytmiou i ďalšími ťažkosťami, ktoré ovplyvňujú život človeka a ohrozujú jeho srdce. Bežci ukážu, že im ich zdravie nie je ľahostajné, pohybom sa snažia držať sa vo forme, aj týmto behom plánujú byť pozitívnym príkladom pre pacientov i širokú verejnosť a motivovať ich, aby sa hýbali.

 

Pobeží sa cca 10 km. Toľko zvládnuť nie je podmienka, podstatné je sa hýbať a absolvovať minimálne 3 kilometre.  Pred samotným behom bude tombola a rozcvička. Štartovné sa neplatí. Každý z prvej stovk& bežcov po dobehnutí/prechádzke dostane nálepku v podobe srdca, kde dopíše, koľko absolvoval kilometrov a nálepku dá na spoločnú stenu.

 

Registrácia bežcov je zajtra (sobota), 7. októbra 2017 od 16:00 do 16:45 hod pri splave v našej mestskej časti. Na trať sa vybehne o 17:00 hod.